Cum cumpar?

online
Comanda acum sau Comanda rapid pentru a pune produsul in cos. In noua pagina care se va incarca veti avea optiunea Alege Cantitatea, Detalii necesare si Finalizare comanda pe care o veti folosi daca ati terminat cumparaturile.

prin e-mail
Puteti comanda produsele prezente pe site scriindu-ne la adesa de mail: trackR.bravo@yahoo.com

in Bucuresti
livrarea se poate face la adresa aleasa de dumneavoastra . Livrarile se pot efectua pana la ora 21.00 de luni pana vineri

sau

produsele se pot ridica de la sediul nostru dupa o comanda prealabila online si dupa confirmarea comenzii la ora indicata de reprezentantul de vanzari.

livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. [vezi aria de acoperire] , costul transportului fiind de 20 ron Taxa de transport include si asigurarea coletelor. Comanda ajunge la dvs in urmatoarea zi , din momentul in care comanda a fost confirmata.

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Comanda-ți unul acum!

Nu exista niciun motiv pentru care sa nu îți poți gasi obiectele la care ții. Comanda un dispozitiv T8 acum și poți uita de zilele în care nu-ți gaseai lucrurile

Comandă acum