Despre noi

Trackr.ro doreste sa devina unul dintre principalii furnizori pe piata online a trackerului gps . Suntem o echipa profesionista, tanara, dinamica si dornica de noi provocari. Principalul ideal pentru noi este satisfactia clientului.

Dorim sa satisfacem pe deplin cerintele fiecarui client in parte prin punerea la dispozitie a cator mai multe informatii utile si prin rezolvarea pe cale amiabila a oricarei probleme intalnita . Promitem sa respectam cele mai inalte standarde pentru a oferi o alegere potrivita in achizitionarea si utilizarea corecta a oricarui produs comercializat de noi.

Respectam legislatia in vigoare, toate produsele comercializate de site-ul trackR sunt noi, originale, contin toate elementele producatorului (cutie, manual, instructiuni, garantie, factura fiscala) si provin numai de la producatori sau distribuitori autorizati. Livrarea se realizeaza prin curierat rapid sau prin posta romana in toata tara . Conform legislatiei in vigoare aveti posibilitatea de returnare a produselor comandate in termen de 15 zile.

Suntem inscrisi in registrul operatorilor de prelucrare date cu caracter personal , astfel respectam confidentialitatea datelor dumneavoastra, date pe care le folosim decat pentru procesarea comenzilor, nu le facem niciodata publice.

Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra si va oferim gratuit consultanta cu privire la alegerea produsului.

Comanda-ți unul acum!

Nu exista niciun motiv pentru care sa nu îți poți gasi obiectele la care ții. Comanda un dispozitiv T8 acum și poți uita de zilele în care nu-ți gaseai lucrurile

Comandă acum